flower flower
WageningseWeelde

Goed doel

De groene Wageningse Weelde zegeltjes zijn inmiddels een begrip. Volle spaarkaarten staan garant voor mooie en lekkere cadeaus uit de regio. Maar u kunt uw zegels via de Goede Doelen potten in de winkels ook schenken aan een lokaal goed doel. Zo zijn met de opbrengst van 2009 Wageningse bijenhouders geholpen om bloemenweiden en een prachtig bijenhotel te realiseren. Met de opbrengst van 2010 werd voor twee jonge Wageningse lakenvelder trekossen het onderhoud en een trainingsprogramma gefinancierd en werden twee fraaie houten banken op de Wageningse Eng geplaatst. En met de opbrengst van 2011 werd het Hospice Wageningen-Renkum ondersteund. Zo zoeken we elk jaar een goed doel voor uw zegels.

Tip ons voor een goed doel!

Goed doel van 2011

Goed doel van 2010

Goed doel van 2009

Goed doel 2011: Het Hospice

In september 2010 opende in Wageningen een bijzonder particulier huis zijn deuren: Hospice Wageningen-Renkum. In dit mooie en rustig gelegen pand in een woonwijk met een mooie tuin, biedt het hospice zorg aan mensen die niet lang meer te leven hebben. In een huiselijke omgeving wordt de mogelijkheid geboden om samen met familie en vrienden in alle rust afscheid te nemen van het leven.

Het Hospice staat open voor inwoners van Wageningen, Renkum en omgeving en draagt zodoende bij aan de sociale duurzaamheid (samenhang, leefbaarheid) van de regio. Wageningse Weelde besloot het hospice met de opbrengst van de goede doelen potten van 2011 te steunen door middel van een financiƫle bijdrage en in natura, door middel van de aanschaf van een degelijke transportfiets voor de vrijwilligers van het hospice.

Meer informatie over het hospice is te vinden op de website: Hospicewageningenrenkum.nl.
Molen Glas
Ontwerp: Annemarie de Koeijer
Realisatie: Loogiekaas