flower flower
WageningseWeelde

Sparen

Met Wageningse Weelde kunt u heel gemakkelijk sparen voor échte streekproducten, lekkere arrangementen, een leuke workshop of een ander verrassend cadeau van een bedrijf uit de buurt.

Hoe gaat het in zijn werk:
  • U koopt een product en vraagt naar Wageningse Weelde zegels. Voor elke 5 euro krijgt u 1 zegel. Deze zegel is gratis.
  • Uw zegels plakt u op een spaarkaart. Een volle kaart met 50 zegels heeft een waarde van 5 euro!
  • Volle spaarkaarten kunt u inwisselen bij alle winkels en bedrijven die u hiernaast ziet.
U kunt gerust sparen voor meerdere spaarkaarten want deze actie kent geen einddatum!

Spaarkaarten zijn te verkrijgen bij alle deelnemende winkels en bedrijven.

De Wageningse Weelde Cadeaubon

U kent de Wageningse Weelde van de groene spaarzegeltjes, nu is er ook een Wageningse Weelde cadeaubon. Deze is voor €7,50 te koop bij de aangesloten winkels en verkooppunten. De Wageningse Weelde Cadeaubon is geschikt voor alle aankopen bij alle deelnemers van Wageningse Weelde.

De cadeaubon in een feestelijke enveloppe is een uitkomst als je iemand wil bedanken, feliciteren of gewoon een mooi gebaar wil maken. De ontvanger kan er in vrijheid mee kiezen en genieten. Twee vliegen in een klap, zou je zeggen. Maar nu is het voortaan drie vliegen in een klap. Want met de Wageningse Weelde Cadeaubon kun je kiezen voor lekkere, mooie en duurzame producten uit je eigen streek en draag je bij aan een groot aantal duurzame initiatieven in de wijde omgeving van Wageningen. De cadeaubon is ook een uitstekend middel om mensen te bedanken die een bijdrage leveren aan een Wagenings evenement.

De Wageningse Weelde Cadeaubon is een mooie aanvulling op de Wageningse Weelde spaarzegels. Sinds de introductie in 2009 is deze kleine groene zegel een groot groen succes gebleken. Consumenten en producenten van duurzame producten uit de omgeving versterken elkaar in hun streven naar duurzame kwaliteit. Op www.wageningseweelde.nl staat alle informatie over de cadeaubon, de groene spaarzegeltjes en de verkooppunten.

Molen Glas
Ontwerp: Annemarie de Koeijer
Realisatie: Loogiekaas